Auto huren in De Meern-Utrecht bij FordStore Schakel Utrecht.

Jouw auto

Wil je een auto huren in Utrecht? Bij FordStore Schakel Utrecht ben je dan aan het juiste adres. Binnen FordStore Schakel Utrecht gelden collegialiteit, begrip en respect voor elkaar als standaarden voor het personeel en hier heb jij als klant profijt van! De medewerkers worden continu bijgeschoold en samen zorgen zij er voor dat je zeker bent van een betrouwbare en kwalitatieve huurauto wat je gegarandeerd erg tevreden zult stellen. Via onderstaand formulier kun je heel gemakkelijk en snel een auto huren bij FordStore Schakel Utrecht en ben je verzekerd van een kwalitatieve en betrouwbare auto die je niet in de steek zal laten. In onderstaand formulier kun je je wensen aan ons doorgeven en het systeem zal dan direct ons aanbod van huurauto’s laten zien. Zo ben je verzekert van het feit dat wanneer je een auto uitkiest, je deze ook auto krijgt en niet nadien te horen krijgt dat een auto niet meer beschikbaar is. 

Kies een auto

1. Je hebt gekozen voor:
FordStore Schakel Utrecht
Landzigt 12
3454 PE De Meern-Utrecht
Bel FordStore Schakel Utrecht

1) Kies tussen:

Breng- en haalservice
of
Zelf ophalen
2) Vanaf datum en tijd
3) Tot datum en tijd

Uw zoekresultaten:

Preloading

Auto huren Utrecht – FordStore Schakel Utrecht

Allereerst vragen we van je om de data in te vullen van de huurperiode van de auto die je op het oog hebt bij FordStore Schakel Utrecht. Vervolgens geef je aan wanneer en hoe laat je de auto wilt ophalen en wanneer je en hoe laat je de auto weer wilt terug brengen. Nadat je dit hebt ingevuld, zal het systeem automatisch alle beschikbare auto’s weergeven. De auto’s worden standaard gerangschikt op prijs, waarbij je altijd de goedkoopste auto bovenaan zult vinden.

Je ziet dan een ruim aanbod van onze auto’s met daaronder de totale huurprijs en het aantal vrije kilometers dat je met de auto mag rijden. Wanneer je van plan bent meer kilometers te rijden, is dit uiteraard geen probleem bij FordStore Schakel Utrecht. Hier gelden standaard prijzen per kilometer voor, zodat je altijd weet wat je kwijt bent aan kosten en niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Mocht je liever gerichter willen zoeken naar je ideale huurauto, dan kun je gebruik maken van een aantal extra opties in het formulier. Zo kun je aangeven op wat voor brandstof de auto moet rijden en kun je aangeven of je op zoek bent naar een personenwagen of een bedrijfsauto. Ben je van plan zware dingen te vervoeren of ben je simpelweg op zoek naar een ruime auto? Dan kun je ook aangeven hoeveel liter laadruimte de wagen minimaal moet hebben. 

Bij iedere wijziging die je aanbrengt in het keuze formulier, geeft het systeem direct weer welke auto’s er binnen je wensen beschikbaar zijn. Daarnaast kun je op een auto klikken die voldoet aan je wensen om meer informatie weer te geven. Je krijgt na het klikken op een auto aan de rechterkant een overzicht met meer specifieke informatie over de auto die je hebt uitgekozen en je krijgt ook een overzicht van opties welke er beschikbaar zijn. Bij de opties moet je denken aan het verlagen van je eigen risico op de auto verzekering of het huren van een allesdrager voor op de auto. 

Nadat je de keuze hebt gemaakt voor je auto bij FordStore Schakel Utrecht, kun je klikken op reserveer nu. Op de volgende pagina kun je je dan registreren als klant door het invullen van de gegevens en vervolgens direct de auto reserveren. Heb je al vaker een auto online gehuurd bij ons, dan kun je je inloggen met de gegevens van je account. 

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet contact op te nemen met ons via het telefoonnummer wat op deze website! We geven je graag kosteloos en vrijblijvend advies over de auto die je nodig hebt. Ook kun je ons bellen wanneer je vragen hebt over extra opties, over meer kilometers of simpelweg over de voorwaarden van het huren van een auto bij FordStore Schakel Utrecht.