Auto huren in Heerenveen bij ABD Groep B.V. (verhuur aan particulieren alleen indien thuis bezorgd).

Jouw auto

Wil je een auto huren in Heerenveen? Bij ABD Groep BV kun je terecht voor het huren van personenauto’s, bedrijfsauto’s maar ook speciale auto’s als een cabriolet. In het onderstaande reserveringssysteem kun je heel gemakkelijk en snel zoeken naar alle beschikbare auto’s zodat je direct je auto kunt huren.

Kies een auto

1. Je hebt gekozen voor:
ABD Groep B.V. (verhuur aan particulieren alleen indien thuis bezorgd)
Skrynmakker 26
8447GH Heerenveen
Bel ABD Groep B.V. (verhuur aan particulieren alleen indien thuis bezorgd)

1) Kies tussen:

Breng- en haalservice
of
Zelf ophalen
2) Vanaf datum en tijd
3) Tot datum en tijd

Uw zoekresultaten:

Preloading

Auto huren Heerenveen – ABD Groep BV

Mocht je een auto willen huren in Heerenveen, dan bent je bij ABD Groep BV aan het juiste adres. Je kunt in het bovenstaande formulier allereerst de data invullen. Hierbij geef je aan wanneer je de auto wilt ophalen en wanneer je de auto weer wilt terug brengen. Daarnaast kun je ook de tijd aangeven; zo kun je er voor kiezen om de auto in de ochtend, middag of begin van de avond op te halen en terug te brengen.

Daarnaast kun je aangeven op wat voor brandstof de auto moet rijden. Je kunt kiezen uit elektrische auto’s, auto’s op benzine en auto’s op diesel. Ook kun je aangeven of je op zoek bent naar een personenwagen of een bedrijfsauto. Extra handig is dat je aan de rechterkant het laadvermogen kunt kiezen, zeker wanneer je van plan bent te verhuizen of zware goederen te vervoeren. Zo kun je aangeven of een auto minimaal 200, 400 of 600 liter aan laadruimte heeft. Wanneer je een wijziging aanbrengt in de opties, laad het systeem automatisch direct de beschikbare auto’s voor u. Deze staan gerangschikt op prijs, waarbij je als eerste de goedkoopste optie vindt.

In het overzicht van alle beschikbare auto’s ziet je naast welke verschillende auto’s er zijn en de prijs, ook een aantal kilometers staan. Deze kilometers geven aan hoeveel kilometers je er mee mag rijden, zonder hier voor extra te hoeven betalen!

Wanneer je een auto hebt uitgekozen om te huren in Heerenveen, krijg je aan de rechterkant van de website een overzicht van wat je hebt gekozen. Hier staat welke auto je hebt gekozen en wat voor specifieke elementen bij de huur of auto zitten. Hier kan bijvoorbeeld staan dat de auto airco heeft, wat er allemaal is meeverzekerd en of er bijvoorbeeld een tweede bestuurder mogelijk is.

Ook geeft het overzicht een aantal extra opties welke je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een trekhaak, een lager eigen risico, een automaat in plaats van handgeschakelde auto of wanneer je op wintersport vakantie wilt sneeuwkettingen.

Alle opties die je kiest worden direct weergeven in de totale prijs bij het overzicht. Voor de zakelijke gebruikers is het extra handig dat er naast de totale prijs, ook het BTW bedrag staat. Mocht je je keuze hebben gemaakt en ben je klaar om een auto in Heerenveen te huren; klik dan op reserveer nu. De auto wordt dan voor je gereserveerd en op de volgende pagina kun je inloggen – wanneer je eerder een auto hebt gehuurd – of je registreren als nieuwe gebruiker om even je gegevens door te geven.

Kijk snel in het onderstaande systeem welke auto’s er voor je wensen beschikbaar zijn en reserveer snel je ideale huurauto in Heerenveen bij ABD Groep BV! Mocht je vragen hebben of specifieke wensen hebben die je niet op de website kunt doorgeven of heb je moeite met het uitzoeken van de geschikte huurauto? Neem dan contact op met ons, wij zullen altijd voor je klaar staan om samen met je op zoek te gaan naar je ideale auto en geven je graag vrijblijvend advies over je huurauto.