Auto huren in Woerden bij Autobedrijf Hans Jongerius B.V. (verhuur aan particulieren alleen indien thuis bezorgd) .

Jouw auto

Ben je op zoek naar een auto om te huren in Woerden? Autobedrijf Hans Jongerius BV heeft een ruim aanbod van zowel personenwagens als bedrijfsauto's. Via het speciale en handige formulier onderstaand kun je gemakkelijk op zoek gaan naar de auto die je wilt huren in Woerden. Je vult simpelweg wat gegevens in en het systeem zoekt direct de ideale auto voor je uit. Om het formulier te kunnen gebruiken, moet je allereerst voor je zelf op een rijtje hebben wanneer je de auto nodig hebt en wat voor eisen je aan de auto stelt. Ga je de auto gebruiken simpelweg omdat je een vervoersmiddel nodig hebt, of ga je de auto gebruiken omdat je met meerdere mensen op pad moet. Of ga je misschien verhuizen of zware spullen vervoeren, waardoor je een grote laadruimte nodig bent?

Kies een auto

1. Je hebt gekozen voor:
Autobedrijf Hans Jongerius B.V. (verhuur aan particulieren alleen indien thuis bezorgd)
Touwslagersweg 16
3449 HX Woerden
Bel Autobedrijf Hans Jongerius B.V. (verhuur aan particulieren alleen indien thuis bezorgd)

1) Kies tussen:

Breng- en haalservice
of
Zelf ophalen
2) Vanaf datum en tijd
3) Tot datum en tijd

Uw zoekresultaten:

Preloading

 

Auto huren Woerden – Autobedrijf Hans Jongerius BV

In het formulier vul je allereerst in wanneer je de auto wenst op te halen en wanneer je de auto graag weer wilt terugbrengen. Naast de data van deze twee momenten, kun je ook het specifieke tijdstip selecteren voor wanneer je de auto wilt ophalen en terug brengen. Na het invullen van de data geeft het systeem direct weer welke auto's er bij Autobedrijf Hans Jongerius BV op die dagen beschikbaar zijn.

Mocht je specifieker op zoek willen gaan naar de auto die je zoekt, dan kun je nog een aantal voorkeuren aangeven. Zo kun je aangeven op wat voor brandstof de auto moet rijden (benzine, diesel, elektrisch of hybride) en kun je daarnaast aangeven of je op zoek bent naar een personenwagen of een bedrijfsauto. Ook kun je aangeven hoeveel liter raadruimte de auto die je wilt huren moet hebben. je kunt daarbij kiezen uit 200, 400 of 600 liter laadruimte.

Bij iedere voorkeur die je aangeeft in het formulier, laad het systeem direct de beschikbare auto’s om te huren bij Autobedrijf Hans Jongerius BV. Zo kom je niet voor een nare verrassing te staan en weet je zeker dat de auto die je uitkiest ook daadwerkelijk beschikbaar is bij Autobedrijf Hans Jongerius BV.

In het overzicht van beschikbare auto’s zie je naast de verschillende types auto's ook de totale huurprijs staan en het aantal kilometers dat je gratis met de auto mag rijden. Wanneer je een auto selecteert, krijgt je aan de rechterkant van het formulier een overzicht van de auto en de specifieke kenmerken van deze huurauto. Ook kun je op dat moment uit een aantal opties kiezen die bij die auto beschikbaar zijn; zo is er bij sommige auto's de mogelijkheid een allesdrager bij te huren of een trekhaak te huren. Achter alle opties staat de prijs en bij het selecteren van een optie wordt de totaalprijs direct herberekend, zo weet je altijd precies wat de exacte huurprijs van de auto is.

Mocht je onverhoopt er niet uit kunnen komen, schroom dan niet om contact op te nemen met Autobedrijf Hans Jongerius BV. Ze zullen je altijd te woord staan en je gratis advies geven over de te huren auto welke je nodig hebt. Ook wanneer je vragen hebt over extra kilometers, over speciale huurvoorwaarden of over andere levertijden, kun je altijd contact opnemen met Autobedrijf Hans Jongerius BV.