Particulier
Breng- en haalservice
Altijd aanbiedingen
Van dagverhuur tot shortlease

Bochane Rent B.V. Veenendaal

Auto huren in Veenendaal bij Bochane Rent B.V. Veenendaal

 

Wil je een auto huren in Veenendaal? Bij Bochane Rent B.V. kun je terecht voor het huren van personenauto’s, bedrijfsauto’s maar ook speciale auto’s zoals een cabriolet. Met de scherpe prijzen en de flexibele levertijden van je huurauto is Bochane Rent B.V. de plek om een auto te huren in Veenendaal. Via het reserveringsysteem op onze website kun je heel gemakkelijk en snel zoeken naar alle beschikbare auto’s zodat je direct je auto kunt huren. Voor meer informatie betreft het reserveren van een auto, check dan de informatie onderaan deze pagina.

 

Eventjes laden

Gegevens

Einsteinstraat 45
3902 HN Veenendaal
0318-511311
Particuliere verhuur

Auto huren Veenendaal – Bochane Rent BV

Mocht je een auto willen huren in Veenendaal, dan ben je bij Bochane Rent B.V. aan het juiste adres! In slechts vijf stappen kun je bij Bochane Rent B.V. een auto huren via het reserveringssysteem op deze website. 

Stap 1 Data, type & merk

Begin met het invullen van de data linksboven aan deze pagina. Hierbij geef je aan wanneer je de auto wilt ophalen en wanneer je de auto weer wilt terug brengen. Dan selecteer je het type brandstof. Je kunt kiezen uit elektrische auto’s, auto’s op benzine en auto’s op diesel. Mocht je van plan zijn te verhuizen of zware goederen te vervoeren selecteer dan het gewenste laadvermogen van de auto. Je hebt de keuze uit auto’s met een laadvermogen van 200, 400 of 600 liter. Wanneer je op de knop ‘’Zoek auto’s’’ klikt, zal het systeem je de beschikbare auto’s laten zien. Deze staan gerangschikt op prijs, waarbij je als eerste de goedkoopste optie vindt.

Stap 2 Auto selecteren

Wanneer je een geschikte auto hebt gevonden kun je deze simpel weg selecteren door erop te klikken. Een nieuwe pagina wordt geladen met daarop de auto die je hebt gekozen. Op deze pagina kunt u alle specificaties van de auto vinden zoals het type, brandstof en het eigen risico.

Stap 3 Kies extra opties

Selecteer in het overzicht de beschikbare opties voor de auto waar je gebruik van wilt maken en of je de auto zelf wilt ophalen of wilt laten bezorgen en ophalen. Kies je ervoor om de auto zelf op te halen? Selecteer dan in het overzicht de locatie en naam van de dealer bij wie je de auto wilt ophalen.

Je krijgt direct een overzicht van de totale kosten te zien. Ben je er zeker van dat alles klopt?
Klik dan op de knop ‘’Persoonsgegevens’’ om de reservering af te ronden.

Stap 4 Persoonlijke gegevens invullen  

Vul in deze stap je naam, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in.
Door op de knop ‘’Aanvragen’’ te klikken wordt de reservering bevestigt!

Stap 5 Veel rijplezier!

De aanvraag is verwerkt en de auto wordt voor je gereserveerd! Check je mailbox voor een bevestiging (mocht je geen mail hebben ontvangen check eerst even de spamfolder, neem anders contact op met Dealerautoverhuur). 

Vragen?

Voor vragen voor, tijdens en na de autohuurperiode zijn wij uiteraard bereikbaar. Neem contact met ons op of neem een kijkje op onze FAQ pagina.

Lees meer