Particulier
Breng- en haalservice
Altijd aanbiedigen
Van dagverhuur tot shortlease

DAVO Autobedrijven B.V. Den Haag

Auto huren in Den Haag bij DAVO Autobedrijven B.V. Den Haag

Wil je een auto huren in Den Haag? Dan ben je bij DAVO Autobedrijven BV aan het juiste adres. DAVO Autobedrijven BV heeft zowel personenwagens als bedrijfsauto’s in alle soorten en maten. Of je nu een kleine auto zoekt voor een korte rit, of een grote auto om met veel mensen onderweg te kunnen zijn; DAVO Autobedrijven BV heeft voor al je wensen een geschikte auto beschikbaar. 

Eventjes laden

Gegevens

Kerketuinenweg 18
2544 CW Den Haag
070-8502000

Auto huren Den Haag – DAVO Autobedrijven BV Den Haag

Ook voor de zwaardere klussen als verhuizen of het vervoeren van andere zware goederen kun je bij DAVO Autobedrijven BV terecht. Van mini busjes tot bussen, met de maximale grootte waarmee je mag rijden met je B rijbewijs, tot zware dubbelasser bussen voor het echte zware werk. Via het handige en gemakkelijke bovenstaande reserveringssysteem kun je heel makkelijk direct een overzicht krijgen van alle beschikbare wagens.

In het systeem moet je allereerst de data invullen voor wanneer je de auto wilt huren. Hierbij geeft je eerst aan wanneer je de auto wilt ophalen en moet je hier ook het tijdstip aangeven wanneer je de auto exact wil ophalen. Daarna vul je in wanneer je de auto weer komt terug brengen en hoe laat je de auto komt terugbrengen. Na het invullen van deze data krijgt je direct een overzicht van alle auto’s die DAVO Autobedrijven BV op die data beschikbaar heeft. Je kunt simpelweg door alle auto’s heen bladeren om op zoek te gaan naar de auto die je wenst te huren. Mocht je overwelmd zijn van het ruime aanbod wat DAVO Autobedrijven BV heeft, kan je in het systeem onder de data een aantal voorkeuren aangeven. Zo kunt je kiezen op
wat voor brandstof de huurauto moet rijden. Je kunt hierbij kiezen uit benzine, diesel, hybride of elektrisch aangedreven auto’s. Ook kan je aangeven of je op zoek bent naar een personenwagen of een bedrijfsauto. Mocht je op zoek zijn naar een huurauto in Den Haag waarmee je goederen kunt vervoeren, dan kun je ook aangeven hoeveel liter laadruimte de huurauto moet hebben.

Bij het aangeven van een voorkeur, geeft het systeem direct een geupdate overzicht van beschikbare huurauto’s. In het overzicht zie je niet alleen de beschikbare auto’s, maar kun je ook heel makkelijk direct de totale huurprijs zijn en zie je ook hoeveel kilometers er met de auto gereden mag worden. Wil je meer kilometers rijden is dit uiteraard mogelijk, hiervoor kunt je dan contact met DAVO Autobedrijven BV opnemen.

Na het uitkiezen van de huurauto, krijg je een duidelijk overzicht van de kenmerken van je gekozen auto en de totale kosten van de huur. Ook kun je in dit overzicht eventueel nog extra dingen huren. Zo kun je bij sommige auto’s een allesdrager huren of sneeuwkettingen voor de wintersport. Wanneer je tevreden bent met de auto die je gekozen hebt en eventuele opties, klik je op reserveer nu, je komt dan op een aparte beveiligde pagina terecht, waar je je kunt registeren als nieuwe huurder, hier vult je simpelweg je gegevens in en heb je de auto binnen enkele minuten definitief gehuurd! Mocht je al vaker via deze website een auto hebben gehuurd, klik dan op inloggen om met je inloggegevens je gegevens te laden.

Mocht er onverhoopt niet een geschikte auto voor je tussen zitten, of heb je vragen over de huurvoorwaarden, over wat voor auto geschikt voor je is of andere vragen of opmerkingen? Bel dan even met DAVO Autobedrijven BV. Ze zullen je kosteloos en vriendelijk graag te woord staan met al je vragen en opmerkingen om er zo voor te zorgen dat alles voor je duidelijk is en dat je de perfecte auto kunt huren.

 

Lees meer