Particulier
Breng- en haalservice
Altijd aanbiedingen
Van dagverhuur tot shortlease

Veelgestelde vragen

Onze huurauto’s zijn standaard all-risk verzekerd, ook alle inzittenden zijn meeverzekerd tot het wettelijk maximale aantal voor het gehuurde type.

Het eigen risico bedraagt standaard € 750,- per niet-verhaalbaar schadegeval. Het standaard eigen risico is voor personenauto’s te verlagen naar € 250,- en is voor bedrijfsauto’s te verlagen naar € 450,- voor € 5,- per dag, met een maximum van € 100,- per maand. Wanneer u jonger dan 21 jaar bent of u heeft korter dan 1 jaar uw rijbewijs dan is het standaard eigen risico voor personenauto’s te verlagen naar € 500,- voor € 5,00 per dag. Voor bedrijfsauto’s is het eigen risico niet te verlagen.

Wij brengen de auto en halen deze na de huurperiode weer bij u op. Deze service kost € 150 bij een huurperiode van korter dan 30 dagen. Indien de huur langer is dan 30 dagen dan is, dan bedragen de kosten € 25,- inclusief BTW.

Voor reserveringen met inzet na 24 uur garanderen wij jouw mobiliteit. Voor reserveringen die gemaakt worden in het weekend en feestdagen (met of zonder breng/haalservice), is de levering mogelijk vanaf de opvolgende werkdag vanaf 8:00 uur (bijv. op zondag reserveren is dinsdag leveren). Wij doen er alles aan om jouw reservering volledig naar wens in te vullen en garanderen zoals gezegd mobiliteit. Het kan in enkele gevallen voorkomen dat een specifiek gevraagd merk/model onverhoopt toch niet meer beschikbaar is. In dat geval zullen wij altijd proberen om een vergelijkbaar alternatief aan te bieden en dit uiteraard voor inzet van de auto kenbaar te maken.

DealerAutoverhuur.nl helpt u graag vrijblijvend met elke denkbare mobiliteitsvraag. De website kan niet in elke situatie voorzien. Bij bijzondere vragen verzoeken wij u vriendelijk om te bellen met het DealerAutoverhuur.nl Team op 036-538 2095 of te e-mailen naar dealerautoverhuur.nl.

Bekijk hier de procedure.

DealerAutoverhuur.nl garandeert na 24 uur mobiliteit (werktijden). Bij reserveringen die op de website worden gedaan en binnen 24 uur van aflevering of afhalen liggen, kan het voorkomen dat een gekozen auto niet beschikbaar is. In dat geval nemen wij contact op voor overleg en om een vergelijkbare auto te reserveren.