Particulier
Breng- en haalservice
Altijd aanbiedingen
Van dagverhuur tot shortlease
Auto huren op maat

Auto huren op maat

Gedurende de afgelopen twee decennia focussen wij ons er al op om huurauto’s aan te bieden die naadloos aansluiten bij de eisen, wensen en behoeften van de gebruikers. Dit heeft door de jaren heen geleid tot een divers autoverhuur aanbod en uitgebreid servicepakket om je op weg te helpen. Én naar tevredenheid elke bestemming te bereiken. Dit doen wij in nauwe samenwerking met een netwerk van topdealers in heel Nederland die samen voor een optimale dekking zorgen.

Onze dealers
Visie en ambitie

Visie en ambitie

Bij DealerAutoverhuur willen wij er zijn voor iedereen die op welk moment in zijn of haar dag, week of leven mobiliteit nodig heeft om welke bestemming, met wie dan ook te bereiken. Om dit zo laagdrempelig en flexibel mogelijk toegankelijk te maken hebben we een even uitgebreid als divers aanbod aan huurauto’s en optiemogelijkheden. Welke via ons stappenplan ook nog eens heel eenvoudig en in no-time te huren zijn. In 5 clicks om precies te zijn.

Bekijk het 5-Stappenplan
Officieel Erkend Duurzaam

Officieel Erkend Duurzaam

Net als onze huurauto’s blijven wij in beweging en investeren we in toekomstbewuste oplossingen en maatregelen die de kwaliteit en continuïteit van onze omgeving ten goede komen, zoals:

  • Investeren in elektrisch autoaanbod
  • Uitfaseren van dieselauto’s
  • Klanten en partners informeren over duurzame mobiliteitsoplossingen
  • Zonnepanelen op hoofdkantoor
  • Oplaadpaal voor medewerkers, partners en klanten

Dit heeft geleid tot het ‘Erkend Duurzaam’ keurmerk, verstrekt door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM).

Meer over duurzaamheid