Over DealerAutoverhuur.nl

DealerAutoverhuur.nl ziet een veranderende trend bij particulieren en bij de zakelijke autorijders. Flexibiliteit is daarbij het kernwoord.

Particuliere autobezitters heroverwegen de wijze waarop hun mobiliteit is ingevuld, vaak wanneer er kosten optreden voor bijvoorbeeld APK en onderhoud of wanneer de gezinssamenstelling of werkomstandigheden veranderen. Kosten en flexibiliteit zijn in de heroverweging de belangrijkste factoren. De nieuwe generatie autorijders kijken anders naar de keuze om een auto te bezitten of te gaan huren. Er is een verschuiving van bezit naar gebruik. Dit geldt al voor andere zaken zoals mobiele telefoons, centrale verwarmingsketels, computers e.d.

Klein(er) kopen, groter huren

Bij zakelijke rijders (lease-rijders) beïnvloedt de fiscale regelgeving de keuze tussen een auto van de zaak of een eigen auto. Kiezen voor een kleine(re) lease-auto met een lage(re) fiscale bijtelling wordt steeds vaker gecombineerd met een paar keer per jaar tijdelijk een grotere auto huren voor vakanties e.d.

DealerAutoverhuur.nl is gespecialiseerd in flexibele mobiliteitsoplossingen voor particuliere en zakelijke rijders tegen zeer concurrerende prijzen. Neem vandaag nog contact op om uw wensen te bespreken. Wij berekenen graag de autokosten die u kunt besparen. Of bekijk onze services eens: DAV verkoopt uw auto - Breng - en haalservice, Winterbanden per mm, Poolverhuur, Mobiliteitsbudget

Via tientallen dealers van de merken Renault, Ford, Peugeot en Citroën wordt u op uw wenken bediend als het gaat om flexibele mobiliteit en het huren van een auto. Het gaat dus alleen om merkdealers die (bijna) nieuwe auto’s voor verhuur aanbieden. Dat geeft u zekerheid en vertrouwen!

Hoe werkt het?
Iedereen die tijdelijk een auto nodig heeft kan via DealerAutoverhuur.nl een auto huren. Op de site kiest u een auto en dealer/uitgiftepunt en wordt alles centraal aangestuurd.

De dealer registreert uw reservering en zorgt dat de auto voor u klaar staat. Tenzij u gebruik maakt van de breng- en haalservice natuurlijk. In dat geval wordt u thuis opgehaald. Na gebruik levert u de auto weer in bij uw uitgiftepunt en daar betaalt u ook de rekening.

Simpel en snel
Het online reserveren werkt simpel en snel. Via een aantal invul- en selectievelden komt u met een paar klikken uit bij een resultatenlijst en dealers bij u in de buurt waaruit u kunt kiezen. Alle aangesloten dealers zijn officiële merkdealers die tevens zijn aangesloten bij de BOVAG. Bij DealerAutoverhuur.nl huurt u daardoor altijd veilig en tegen concurrerende prijzen.

Bij veel aangesloten dealers kan men desgewenst ook gebruikmaken van extra services zoals de breng- en haalservice, een trekhaak of winterbanden. Wij kunnen u tevens helpen bij de verkoop van uw huidige auto, wanneer u daarna gebruik maakt van DealerAutoverhuur.nl

Particulier en zakelijk
DealerAutoverhuur.nl bedient zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Naast de reserveringen via deze website, kunt u DealerAutoverhuur.nl om advies vragen voor elke denkbare situatie. Wij hebben alle mogelijke mobiliteitsoplossingen in huis, voor korte en langere tijd.

Visie: op de toekomst voorbereid
De trend is “van bezit naar gebruik”. Wij gaan allemaal meer lenen en huren. DealerAutoverhuur.nl denkt hierin mee en gaat uit van het principe ‘wel de lusten, zo min mogelijk lasten’. Met die lasten bedoelen we natuurlijk de vaste lasten als afschrijving, wegenbelasting, onderhoud en verzekering, die je hebt met een eigen auto. En dan is de rente nog niet meegenomen.

Kostenbewust opereren met uw autokosten is het devies. DealerAutoverhuur.nl speelt daarop in met flexibele verhuur, shortlease en poolverhuur. Hierdoor kunnen bedrijven en consumenten hun mobiliteit flexibel invullen en de mobiliteitskosten verminderen. En onze merkauto’s zijn ook nog eens beter voor het milieu, omdat onze auto’s altijd de laatste modellen zijn en niet ouder dan 18 maanden.

 
Facebook Twitter More...
 

Reserveer een auto

1) Kies tussen:

Breng- en haalservice
of
Zelf ophalen
2) Vanaf datum en tijd
3) Tot datum en tijd
 

Contact

tester123
tester123