FAQ

Hoe zijn de DealerAutoverhuur.nl auto's verzekerd?
Onze huurauto’s zijn standaard all-risk verzekerd, ook alle inzittenden zijn meeverzekerd tot het wettelijk maximale aantal voor het gehuurde type.

Wat is het eigen risico?
Het eigen risico bedraagt standaard € 500,- per niet-verhaalbaar schadegeval. Het standaard eigen risico is voor personenauto’s te verlagen naar € 150,- en is voor bedrijfsauto’s te verlagen naar € 250,- voor € 5,- per dag, met een maximum van € 100,- per maand. Wanneer u jonger dan 21 jaar bent of u heeft korter dan 1 jaar uw rijbewijs dan is het standaard eigen risico te verlagen naar € 300,- voor € 5,00 per dag.

Hoe werkt de breng- en haalservice?
Wij brengen de auto en halen deze na de huurperiode weer bij u op. Deze service kost € 50 bij een huurperiode vanaf 1 week, korter dan 1 week zijn de kosten € 150.

Kan ik in het weekend huren?

Voor reserveringen met inzet na 24 uur garanderen wij jouw mobiliteit. Voor reserveringen die gemaakt worden in het weekend en feestdagen (met of zonder breng/haalservice), is de levering mogelijk vanaf de opvolgende werkdag vanaf 8:00 uur (bijv. op zondag reserveren is dinsdag leveren). Wij doen er alles aan om jouw reservering volledig naar wens in te vullen en garanderen zoals gezegd mobiliteit. Het kan in enkele gevallen voorkomen dat een specifiek gevraagd merk/model onverhoopt toch niet meer beschikbaar is. In dat geval zullen wij altijd proberen om een vergelijkbaar alternatief aan te bieden en dit uiteraard voor inzet van de auto kenbaar te maken.

Wat moet ik doen als ik online niet de reservering kan maken die ik wil?
DealerAutoverhuur.nl helpt u graag vrijblijvend met elke denkbare mobiliteitsvraag. De website kan niet in elke situatie voorzien. Bij bijzondere vragen verzoeken wij u vriendelijk om te bellen met het DealerAutoverhuur.nl Team op 036-538 2095 of te e-mailen naar 
dealerautoverhuur.nl


Wat te doen bij schade of pech?
Bekijk hier de procedure.

Zijn alle merken, modellen en uitvoeringen altijd beschikbaar?
DealerAutoverhuur.nl garandeert na 24 uur mobiliteit (werktijden). Bij reserveringen die op de website worden gedaan en binnen 24 uur van aflevering of afhalen liggen, kan het voorkomen dat een gekozen auto niet beschikbaar is. In dat geval nemen wij contact op voor overleg en om een vergelijkbare auto te reserveren.

Hoe werken de online betalingen? Wie zijn 24Rental en Ayden?
Reserveer je een auto met breng- & haalservice, dan betaal je direct online. 24 Rental beheert de account- en betaalstappen van DealerAutoverhuur.nl en Ayden is de betaaloplossing die weer onderdeel uitmaakt van de betaalstappen. Net als bij veel webshops betaal je daarom aan 24Rental.

 
Facebook Twitter More...
 

Reserveer een auto

1) Kies tussen:

Breng- en haalservice
of
Zelf ophalen
2) Vanaf datum en tijd
3) Tot datum en tijd
 

Contact

tester123
tester123