Private Shortlease – Maatwerk in mobiliteit

Uniek in Nederland:

Private Shortlease vanaf 3 maanden

Private Shortlease, ook wel Private Lease genoemd bestaat al een aantal jaar. Je rijdt in een nieuwe auto, inclusief onderhoud en verzekeringen, tegen een vooraf afgesproken looptijd en een vast bedrag per maand. Geen investering in de aanschaf van een nieuwe auto. Maar wel het gemak en de zekerheid van mobiliteit zonder ongewenste verrassingen! Wel zo’n fijne gedachte dus.

Het leasen van een auto is voor veel particulieren vaak minder aantrekkelijk, vanwege de langdurige contracten. DealerAutoverhuur.nl heeft met Private Shortlease hiervoor dé oplossing.

Met Private Shortlease ben je niet gebonden aan een contract van 24, 36 of zelfs 48 maanden. Je rijdt een nieuwe auto zonder langdurige verbintenissen. Met Private Shortlease van Dealerautoverhuur.nl ga je een contract aan van slechts 3 maanden, die je vervolgens elk moment kunt opzeggen.

Hét nieuwe huren voor de particulier: de voordelen van een auto leasen en een auto huren in één!

Aanbiedingen

Bekijk hier de actuele aanbiedingen van Dealerautoverhuur.nl

Voordelen van Private Shortlease

  • Kortste looptijd van Nederland
  • Zeer scherpe tarieven
  • Het contract is na 3 manden altijd tussentijds op te zeggen, zonder extra kosten. Je zit niet vast aan een jarenlang contract op basis van een aantal te rijden kilometers.
  • Je gaat het contract aan voor de verwachte periode, achteraf bepalen we het voordeligste tarief.

Advies of offerte?

Voor het aanvragen van een Private Shortlease aanbieding bel je met het DealerAutoverhuur.nl Team op 036-538 2095 of e-mail naar info@dealerautoverhuur.nl  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Facebook Twitter More...
 

Reserveer een auto

1) Kies tussen:

Breng- en haalservice
of
Zelf ophalen
2) Vanaf datum en tijd
3) Tot datum en tijd
 

Contact

tester123
tester123