Particulier
Breng- en haalservice
Altijd aanbiedingen
Van dagverhuur tot shortlease

Flexibele mobiliteit

Particuliere autobezitters heroverwegen de wijze waarop zij hun mobiliteit wensen in te vullen. Wanneer de gezinssamenstelling of werkomstandigheden veranderen worden kosten en flexibiliteit de belangrijkste factoren in de keuze om al dan niet een (nieuwe) auto aan te schaffen. Bij de nieuwe generatie autorijders is een verschuiving van bezit naar gebruik, waarbij flexibiliteit het kernwoord is. Herken jij dit? Dan is private shortlease misschien wel wat voor jou.

Meteen starten
Wat is Private Shortlease

Wat is Private Shortlease

Private Shortlease is hét nieuwe huren voor de particulier: de voordelen van een auto leasen en een auto huren in één. Je rijdt in een nieuwe auto, inclusief onderhoud en verzekeringen, tegen een vooraf afgesproken looptijd en een vast bedrag per maand. Geen investering in de aanschaf van een nieuwe auto. Maar wel het gemak en de zekerheid van mobiliteit zonder ongewenste verrassingen!

Lease vs. Shortlease

Lease vs. Shortlease

Het leasen van een auto is voor veel particulieren vaak minder aantrekkelijk, vanwege de langdurige contracten. DealerAutoverhuur.nl heeft met Private Shortlease hiervoor dé oplossing. Met Private Shortlease ben je niet gebonden aan een contract van 24, 36 of zelfs 48 maanden. Je rijdt een nieuwe auto zonder langdurige verbintenissen. Met Private Shortlease van Dealerautoverhuur.nl ga je een contract aan van slechts 3 maanden, die je vervolgens elk moment kunt opzeggen.

Voordelen Private Shortlease van DealerAutoverhuur

  • Kortste looptijd van Nederland.
  • Zeer scherpe tarieven.
  • Je gaat het contract aan voor de verwachte periode, achteraf bepalen we het voordeligste tarief.
  • Het contract is na 3 manden altijd tussentijds op te zeggen, zonder extra kosten. Je zit niet vast aan een jarenlang contract op basis van een aantal te rijden kilometers.
Ook profiteren

Ontdek ook onze andere topservices

Advies of offerte?

Voor het aanvragen van Private Shortlease bel je met het team van DealerAutoverhuur op 036-538 2095 of e-mail naar info@dealerautoverhuur.nl