Overige services

Auto met chauffeur
U kunt tijdelijk behoefte hebben aan het comfort van één of meerdere auto's, zonder dat u hierbij de chauffeursrol voor uzelf wilt opeisen. Uw reistijd wordt in dat geval gewoon werktijd! Wij bespreken graag de condities voor onze service 'auto-met-chauffeur'. Uiteraard kunt u hierbij zeker zijn van een bestuurder met een royale kilometerervaring en een representatieve staat van dienst.

24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
'Wij hebben onze organisatie zodanig ingericht dat de klant altijd één centraal aanspreekpunt heeft. Dat is natuurlijk veel prettiger. Bovendien hebben we ervoor gezorgd altijd 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar te zijn, want ook buiten kantoortijd kunnen mensen tegen vragen of problemen oplopen.'

Geen aftank fee
DealerAutoverhuur.nl hanteert, in tegenstelling tot andere partijen, voor haar klanten geen aftank fee. Wel wordt er brandstof doorbelast indien de auto vol is meegegeven en niet is afgetankt.

Verlaging eigen risico
Het eigen risico bedraagt standaard € 500,- per niet-verhaalbaar schadegeval. Het standaard eigen risico is voor personenauto’s te verlagen naar € 150,- en is voor bedrijfsauto’s te verlagen naar € 250,- voor € 5,- per dag, met een maximum van € 100,- per maand. Wanneer u jonger dan 21 jaar bent of u heeft korter dan 1 jaar uw rijbewijs dan is het standaard eigen risico te verlagen naar € 300,- voor € 5,00 per dag.

Extra bestuurder
Een extra bestuurder voor de auto is bij DealerAutoverhuur.nl gratis mits hij/zij een geldig rijbewijs heeft en toestemming van de werkgever (zakelijk) of huurder (particulier).

Accessoires
Uiteraard begrijpen wij dat uw wensen soms verder gaan dan alleen mobiliteit. Daarom willen wij u graag de mogelijkheid geven, om tijdens het reserveren, aan te geven welke accessoires u in uw auto geleverd wenst te krijgen.

  • Carkit / Bluetooth
  • Navigatie
  • Trekhaak
  • Winterbanden per mm
 
Facebook Twitter More...
 

Reserveer een auto

1) Kies tussen:

Breng- en haalservice
of
Zelf ophalen
2) Vanaf datum en tijd
3) Tot datum en tijd
 

Contact

tester123
tester123